söndag 27 oktober 2013

Jamen då tar vi väl och kör en utmaning till :)

Detta är min LO för vecka 33 och jag deltar i Scrap-Perras utmaning för v 43. Blev det rörigt? Ja, så kan det vara när jag är efter i mitt skapande!
Skissen jag har snurrat lite på kan du se här;
http://scrap-perra.blogspot.se/2013/10/veckans-skiss-v43.html

lördag 26 oktober 2013

Vecka 32

Okej, nu är jag faktiskt lite modig. Med denna veckolayouten deltar jag i The Studio Challenges för oktober...
Adressen där du kan läsa mer om utmaningen är:
http://thestudio.amandajonesdesigns.com/2013/10/13th-oct-monochromatic.html
Detta är min tolkning av uppdraget. To create a monochromatic layout.
Hoppas det funkar ;).

torsdag 24 oktober 2013

Vecka 31, blev så här!

Jag gjorde denna veckas LO som minne av min mors 80 års dag i somras. Jag passar på att delta i ScrappaLoss  oktober utmaning med den.
Uppdraget är att ta upp temat födelsedag, check! Rosa, check! Och så till slut var det också en bingobricka där jag valde raden; blommor, foto, brad och minst två mönstrade papper, check!
Sugen på att kolla vidare på deras sida så är adressen;
http://scrappaloss.blogspot.se/2013/10/oktober-tavling.html

onsdag 23 oktober 2013

Äntligen dags för ett kort!


Det är ett kort med stämpel från Tiddly Inks (Tack Christina!) Den lilla söta tjejen är målad med copic pennor och grattis stämpeln är från Gummiapan.

måndag 21 oktober 2013

Vecka 29 fick denna LO:n

Det var semester vecka och jag och min fina vän Christina (Christinas Scrapkammare) fick tillfälle att komma iväg och fika på tumanhand och då valde vi att sätta oss på kallbadhuset i Malmö! Pappret under fotot är från Authentique och det är cyklar på det och finaste Christina gillar cyklar ;).

söndag 20 oktober 2013

Nu blir det ett kort mellan alla vecko LO

Mitt lilla gudbarn, Hanna, är inte så liten längre... Hon har nu fyllt 13 år och detta kort kom i hennes brevlåda lagom till födelsedagen.
Hipp hipp hurra är en stämpel från Gummiapan, det söta pappret med blommor och fjärilar är från Magnolia stämpeln är från Make it Crafty och den lilla tösen är färglagd med copic pennor. 

fredag 18 oktober 2013

Vecka 28 ser ut så här

Så gick det upp för mig och min älskade man, vi har varit gifta i 25 år! Hur i hela friden gick detta till, var har tiden blivit av?! Vi tog lite sushi med oss och åkte över till goa vännerna Magnus och Ina! Tack för ni hjälpte oss att fira vår dag :).

onsdag 16 oktober 2013

Då återgår vi till ordningen! Vecka 27

Det blev inte min favorit LO precis, men vad sjutton jag behövde prova något annat!
Har använt trädekorationer och stämplat veckonumret så hade jag gamla filtklisterblommor som åkte på.

måndag 14 oktober 2013

Jag är inte helt snurrig, bara lite...!

Nu kommer LO för v 30. Jag vet att det blev ett hopp, men jag var så sugen på att delta i Veckans Skissutmaning så därför blev det så här tokigt ;) .
I somras var vi i Österrike på en alptopp som heter Gerlitzen och jag tog upp tanken på Österrike och högt uppe i min veckoLO. Använde Heroarts molnstämpel i bakgrunden och Österrikes flagga inspirerade till bakgrunden till de små bilderna.
Vill du titta vidare på Veckans Skiss utmaningarna är adressen: 
http://veckansnyaskiss.blogspot.se/

söndag 13 oktober 2013

Vecko LO v 26

Denna vecka var eländig! Lilla Vilda fick livmoderinflammation, opererades och hade en jobbig dryg veckas konvalescens. Jag valde att ta upp filtens färg i LO:n, lite blommor ville jag ha, washitejp och papper med tassar passar väl också bra?!
Med denna veckas LO deltar jag i Lillblommans skissutmaning, nyfiken på att se hur skissen ser ut och på de andra bidragen kolla här: http://www.lillblommanskissar.blogspot.se/2013/10/oktober-skissutmaning.html 

fredag 11 oktober 2013

Vecko LO för vecka 25

Var det någon som trodde att jag lagt ner vecko LO projektet? Absolut inte! Lätt försenad, men här kommer v 25.

Denna veckan kunde jag inte välja, det blev två bilder, yngsta dottern hade sin födelsedag och vi var ute en härlig runda med husbilen över midsommar som avslutades i Ullared, där hundarna fick prova på att åka kundvagn!
Som tidigare använder jag mig av A4 förmatet och här har jag maskat lite mönster och använt grounge board till veckonumret, lite blandade blommor, bling och en journaling tag fick duga.

onsdag 9 oktober 2013

måndag 7 oktober 2013

lördag 5 oktober 2013

Album till 50-åringar

Jag har inte gått under jorden, men livet har tagit några nya vändningar och scrappandet har fått en lägre prio, tyvärr. Men nu tänkte jag i alla fall uppdatera bloggen med det som jag faktiskt har gjort under denna tid!
 
 





 
Tre fina vänner fyllde 50 år i samma veva och hade en gemensam fest, till dem gjorde jag vars ett album, med bilder från vår resa till Österrike i somras. Jag har valt TH papper och har sedan fyllt på med dies, TH metalldekorationer, blommor, trädekorationer, TH filmstrip, och lite annat smått och gott ur gömmorna.